Lokal Kitchen

The Lokal Kitchen, designed by Hanni Koroma and made by Avance, is now on display at the their showroom on Museokatu in Helsinki.

Toimivaan keittiöön tarvitaan tilaa ruoan valmistamiseen ja erilaiseen säilyttämiseen. Hyvä keittiö on helposti hallittavissa oleva ”työpiste”. Sen pitää olla looginen, esteettinen ja ajaton, ja voi tämän lisäksi olla paljon muutakin. Lokal -keittiö on suuri puulaatikko, jonka sisällä on eri kokoisia puulaatikoita. Aidon puun tunnemme sormenpäillämme, ja puun kaunis pinta ja tuoksu ovat luonnon- läheisiä. Lokal keittiö on mitoiltaan tasapainoinen ja käytössä aistejamme kunnioittava.

”Sisustusarkkitehdin työssä olen nyt 20 vuotta tutkinut arjen hallintaa, ratkaissut tilojen suhteita, etsinyt olennaista, ja paneutunut materiaalinen luonteisiin taiteen ja arkkitehtuurin keinoin. Taitavat puusepät ovat toteuttaneet lukemattomia yksilöllisiä ratkaisuja kohteisiini. Me suomalaiset haluamme että ympärillämme olevat asiat peilaavat arvojamme aidolla ja luonnollisella tavalla. Me emme halua mitään turhaa, vain olennaisen joka pysyy hallinnassamme”, Koroma sanoo.

Join our Lokal family and receive all our latest news and invitations.

Sign up for our newsletter:

Liity Lokal perheeseen ja saa kaikki meidän uusimmat uutiset sekä kutsut

Tilaa uutiskirje: