Jussi Juurinen | Krisskross

Tekovuosi2024
TekniikkaKohopaino Hahnemühle 300g, 100% acid free cotton paperille
Koko48 x 38 cm
Kategoriat

Editio: 15

470,00 

Ostettavissa heti

Kysy teoksesta

ToimitusTeoksen hinta sisältää toimituksen Suomeen.Muu maailma: Ota yhteyttä info@lokalhelsinki.com ja laskemme sinulle postikulut
Teos nähtävilläTeos on mahdollista nähdä Lokal galleriassa, Annankatu 9, 00120 Helsinki. Olethan yhteydessä etukäteen +358 41 314 1794 tai info@lokalhelsinki.com varmistuaksesi, että teos on varmasti Lokalissa kun tulet vierailulle. Tervetuloa!

Lisätiedot

Artists

Material 2

Medium

Rarity

Size 2

M (Ø 30 – 70cm)

Style

Abstrakti

Jussi Juurinen (s. 1976) on Vantaalla asuva kuvataiteilija. Vaikka hänen teoksensa toimivat yleensä tilakokonaisuuksina, puupiirros tekniikkana on Juurisen teosten lähtökohta. Hän valmistui Aalto-yliopistosta vuonna 2011 ja työskentelee taidegrafiikan lehtorina LAB-ammattikorkeakoulussa. Hänen töitään on ollut esillä Lahden, Riihimäen, Hyvinkään ja Lapuan taidemuseoissa, Helsingin Taidehallissa, Seinäjoen taidetalossa ja Mäntän taidejuhlilla.

"It’s primarily an abstract piece. My works typically consist of clear shapes, stripes, and the grids and colours they form. I’m interested in the way colour surfaces printed on top of each other find each other, create different kinds of rhythms, and form various sum totals of colours."